2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Előzetesben a csuklyás trafikrabló

A nyomozási bíró további fogva tartását rendelte el az ózdi dohánybolt kirablójának.

Mint ismeretes az Ózdi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettessel szemben, mert 2013. november 30-án 17 óra 15 perckor az Ózd, Árpád Vezér úton található Nemzeti Dohányboltba egy fején csuklyát viselő személy bement, majd késsel a kezében megfenyegette az előadót és a bevételt követelte. A fenyegetés hatására az eladó átadta a bevételt a támadónak, aki ezt követően elmenekült a helyszínről.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható T. Zsolt 33 éves helyi lakos elfogását az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai 2014. március 5-én 9 óra 50 perckor Ózd belterületén hajtották végre.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a beismerő vallomást tett gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az Ózdi Járásbíróság 2014. március 7-én elrendelt.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a terhelttel szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Előzetesben a csuklyás trafikrabló – © Fotó: police.hu

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek