2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

DK Közlemény

Az ELTE Bibó István Szakkollégium közössége a mai napon, Gyurcsány Ferencnek írt levelében sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy az általuk zártkörűnek kért és megszervezett találkozóról valaki hangfelvételt készített és azt kiadta a sajtónak. Gyurcsány Ferenc a sajnálatkérést elfogadta és kifejezte, hogy örömmel tett eleget a meghívásnak és a történtek után sem változott véleménye atekintetben, hogy kitűnő, élvezetes beszélgetésen vehetett részt, melyet köszön a szakkollégiumnak.
Az alábbiakban a levelet eredeti formájában továbbítjuk szerkesztőségük számára.

Tisztelt Elnök Úr!

Az ELTE Bibó István Szakkollégium közössége nevében ezúton szeretném sajnálatomat kifejezni amiatt, hogy a február 26-i rendezvényünkön elhangzottak kikerültek a nyilvánosság számára. A Szakkollégium vezetőinek nincs tudomása arról, hogy hangfelvétel készült volna, és számunkra teljes mértékben érthetetlen, hogyan történhetett meg az elhangzottak kiszivárogtatása.

A Bibó István Szakkollégium 1990. óta hagyományosan minden országgyűlési választás előtt megrendezi „Pártelnökök a Bibóban” beszélgetéssorozatát. Ahogy korábban is jeleztük, a rendezvény a nyilvánosság kizárásával zajlik, azon hang- vagy videófelvétel nem készül. 1990. óta nem fordult elő, hogy az elhangzottak kiszivárogtak volna, a beszélgetések kizárólag a szakkollégistáknak, végzett szakkollégistáknak szóltak.

Elnézését kérjük a történtek miatt.

Szakkollégium közössége nevében tisztelettel:

Tar Adrienn

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…