2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság. A nyomozás adatai szerint 2014. február 24-én 20 óra 21 perckor Tokaj, Tompa utcában egy asszony előzetes szóváltást követően szidalmazott egy ott lakó nőt, miközben a kezében tartott baltával a ház fa kerítését ütötte.  A helyszínre kiérkező rendőrök a riadalmat keltő S. Ferencné 39 éves helyi lakost elfogták és előállították a Szerencsi Rendőrkapitányságra. A megye rendőri szervei 2014. február 24-én nyolc személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság három férfivel tulajdon elleni szabálysértés, két nővel tiltott prostitúció, az Ózdi Rendőrkapitányság egy fővel szemben az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése, az Encsi Rendőrkapitányság egy férfivel garázdaság, míg a Sárospataki Rendőrkapitányság egy személlyel szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot.

 Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

A Miskolci és az Ózdi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy-egy elfogatóparancs alapján körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

 

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…