2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Nehéz mérkőzésen hazai győzelem…

A tavaszi szezon első itthoni mérkőzésén szerzett újabb két pontot a Miskolc Városi Sportiskola (MVSI) férfi kézilabda csapata az NB II. Észak-keleti csoportjának 12., február utolsó hétvégjén megrendezett fordulójában.

A találkozó sima mérkőzésnek indult, a félidő közepéig folyamatosan növelte előnyét a hazai csapat. Utána türelmetlen, kapkodó lett a támadójáték, védekezésben is voltak kihagyások, ezért a félidőre egy gólosra olvadt az ötgólos vezetés.
A fordulást követően a második félidő 20. percére a feljavult védőmunkának és a gyors, pontosabb befejezéseknek köszönhetően a vendéglátók ismét megnyugtató előnyre tettek szert. A hajrában felváltva estek a találatok, de a hat gólos különbség a végére is megmaradt.

Miskolc VSI – Demecseri VKSE 29: 23 (12:11)
Miskolc, Egyetemi-körcsarnok, 100 néző, vezette: Fibecz, Szammer

MISKOLC VSI: OROSS (kapus) – Semsák (2), Pákozdi (2), Horváth T. (2), CSONTOS (6), Bukta (1), Németh (1) Csere : Tompa (kapus), Pócs (-), Orosz (6/3), MÓZER (5), Horváth Z. (1), HAJDÚ (3), Papp.
Montovay Péter edző: – Magunknak köszönhetően a szünet után másodszor is meg kellett nyernünk egy már győztesnek hitt mérkőzést. Persze inkább kétszer, mint egyszer sem!

Junior mérkőzésen: Miskolc VSI –  Demecseri VKSE  43 : 25 (22 :11).


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek