2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Magyar Rózsát eljegyezték

Az énekesnő egy internetes társkeresőn találta meg az igazit. Kapcsoltuk rohamtempóban halad, még egy év sem telt el, máris megkérték a szőke rózsaszál kezét.

–          Péterrel tavaly február végén ismerkedtem meg. Gyakorlatilag első látásra szerelem volt. Még soha nem tapasztaltam ilyen érzést. Amikor az ember tudja, hogy ő az. Ő az, akivel a napjait szeretné tölteni, akivel minden gondolatot meg szeretne osztani, akit gyermekei apjának el tud képzelni, akiért érdemes minden reggel felkelni. Szóval, azt hittem már voltam életemben szerelmes, de nem… így még sohasem. Idősebb emberektől sokszor hallottam már, hogy az ember életében csak egy nagy Ő lehet, és hogy igazán csak egy valakit lehet szeretni. Most már bátran állítom: Tényleg így van!

 

Rózsa kedvese egy romantikus utazás során kérte meg az énekesnő kezét.

–          Karácsony után Péter egy meglepetés utazást szervezett. Nem tudtam hova megyünk, csak azt, hogy mikor indulunk, és mikor érünk haza. Olaszország egyik legszebb részére vitt, ahol a szilvesztert is töltöttük. A Comói-tó mesebeli térségét csodálhattuk meg, még az időjárás is kedvezett nekünk, hiszen ott tartózkodásunk alatt végig szikrázó napsütés volt. Az év utolsó napján éjfélkor, hagyományszerűen Comó városában mindig hatalmas tűzijátékot szerveznek, melyet mi is megnéztünk a tópartnál. Ezt követően Péter megkérte a kezem. Én pedig boldogan igent mondtam.

 

Az énekesnő az esküvő dátumáról még nem tudott pontos információt adni, de azt jelezte, hogy még mindenképpen idénre tervezik a menyegzőt.

 

–          Március elején Ausztráliába utazom egy 8 állomásos turnéra, majd azt követően pedig itthon elindul a szabadtéri rendezvénysorozat. A hétvégék szinte már most telítettek, de ősszel biztos találunk egy szabad időpontot, amikor egybe kelhetünk.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek