2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A Fidesz már a holtak nyugalmát sem képes biztosítani

A Jobbik mélységesen felháborítónak és megbotránkoztatónak tartja, hogy az elmúlt héten Encs-Fügöd cigányok lakta településrészén ismeretlenek vandál módon meggyalázták a helyi temető sírhelyeit, ledöntve a fejfákat, esetenként eltávolítva a fémtartozékokat. A Jobbik Encsi Szervezete és Ifjúsági Tagozata elítéli a cselekményt, emellett együttérzéséről biztosítja az erkölcsi és anyagi kárt elszenvedett hozzátartozókat.
Értetlenül állunk ugyanakkor azon közöny előtt, amit a Fidesz tanúsít, amikor néma marad az ügyben, noha többek között a kaposvári zsidó temető 2012-es megrongálását kormányzati szinten ítélték el. Ugyanezt várjuk most is, főleg azok után, hogy Pintér Sándor belügyminiszter szerint Magyarországon rend van, noha jól láthatóan a Fidesz ma már nemcsak az élők, de a holtak nyugalmát sem tudja biztosítani.

Az újabb értelmetlen, a fémtolvajok számára filléres, de a hozzátartozók számára milliós nagyságrendű károkozás ismét azt üzeni: Encsnek, Abaújnak égető szüksége van a Jobbik rendvédelmi programjára, a csendőrség felállítására, az önfenntartó börtönök kialakítására, valamint a szabálysértési értékhatár jelenlegi ötvenezerről ötezer forintra történő leszállítására.

Pasztornicky István,
Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje

Hocza Tamás,
Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke   

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek