2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Rátámadt a betegápolóra – emberölési kísérlet Miskolcon

Rátámadt a betegápolóra - emberölési kísérlet MiskolconA Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlet bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy színpetriben élő fiatalkorú férfival szemben.

A nyomozás eddigi adatai szerint október 29-én a hajnali órákban a mentőszolgálat munkatársai az egyik miskolci kórházba szállítottak egy 17 éves fiatalembert további kivizsgálásra. Az orvosi kezelőben minden előzmény nélkül a nála lévő késsel megtámadta az őt ellátó 33 éves férfi betegápolót, aki súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett. Életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

A bűncselekmény pontos körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség. A jelenleg is orvosi megfigyelés alatt álló 17 éves gyanúsítottat a hatóság őrizetbe vette, egyben kezdeményezte előzetes letartóztatásának elrendelését, amit a bíróság elrendelt.

 

B-A-Z. MRFK: Kommunikációs Iroda

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek