2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: Pokorni már szólhatott volna Poltnak, hogy lop a Fidesz

Egy mohácsi, a „rezsicsökkentés” megvédésére szervezett fórumon – a tudósítások szerint – Pokorni Zoltán így fogalmazott: „De még fontosabb az üzenete a most funkcióban lévő polgármestereknek, államtitkároknak, alpolgármestereknek, fideszes potentátoknak, hogy nincs nyúlkálás, mert nem lesztek kihúzva a sz*rból párt alapon. És aki lop, az le lesz csukva.”
A történettel a Demokratikus Koalíciónak két problémája is van. Kiderült, hogy időnkénti véleménykülönbsége ellenére Pokorni ma is Orbán egyik katonája, aki képes részt venni és felszólalni a rezsihazugság egyik fórumán. Pokorni tehát semmiben nem különbözik Orbántól, ellensúlyt pedig végképp nem képez a maffiakormány vezetőjéhez képest.

A másik gond, hogy Pokorni eddig nem vette észre, hogy mit műveltek a közpénzzel fideszes kollégái? Négy év ámokfutás után kezdi őket figyelmeztetni? Könnyű úgy „fenyegetni” saját párttársait, hogy eközben Polt Péter személyében volt fideszes képviselőjelölt tölti be a legfőbb ügyészi posztot, aki még véletlenül sem indított eljárást egyetlen feljelentett fideszes vezető ellen.

A következő, demokratikus kormány feladata lesz, hogy az elmúlt négy év fideszes bűncselekményei ne múlhassanak el következmények nélkül.

Gréczy Zsolt szóvivő
Demokratikus Koalíció

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek