2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Segíts te is nekem!

Először arra gondoltam, amikor felhívta egy barátom a figyelmemet a facebookon megjelent anyagra, hogy ez is valami ősrégi levél, ami évek óta kering a neten, s lehet, hogy pont az érintettek nem tudnak róla. Sajnos ezt már többször megtapasztaltuk.Viszont amikor meggyőződtem az anyag valódiságáról, s Zalán és családja harcáról, erőfeszítéséről, szívbemarkoló történetükről, akkor úgy döntöttem nem csupán a közösségi oldalon osztom meg, hanem hírportálunkon is közreadom, hiszen sok ezer olvasónk közül bizonyára akadnak olyanok akik anyagi vagy tárgyi segítséget is tudnak nyújtani a családnak.

„Zalán vagyok. Még csak 8 hónapos, de az életem veszélyben van. Daganatok nőttek a szemeimben, amik nem csak a látásomat, de az életemet is veszélyeztetik. Ezek a szörnyek a szemeiben rosszindulatú idegdaganatok, amik kezelés nélkül 2 éven belül megölnének!
Szüleim és orvosaim mindent megtesznek a gyógyulásomért, de sajnos ez nem elég! Nagyon sok pénzbe kerül a gyógyíttatásom. Az utazások, az étrend kiegészítők és gyógyszereim súlyos összegekbe kerülnek!
Kérlek, lehetőségeidhez mérten támogass engem!
Anyukám bankszámlaszáma: 10918001-00000031-22220000 Pintér Enikő Kérlek a megjegyzés rovatban tüntesd fel, hogy „Adomány Zalán gyógyulásáért”. Paypal: enikopinter35@freemail.hu
Tárgyadományokat is szívesen fogadnak szüleim, leginkább olyanokat, amik nekem valók. Ruhák, bébiételek, babaholmik, illetve élelmiszer, gyümölcs, hogy rám több pénzük maradjon! Kupakokat is gyűjtünk!! Akárhogy is támogatsz, nagyon szépen köszönöm!
Ha néha eszedbe jutok, kérlek oszd meg az oldalam a közösségi oldalon, illetve látogass el friss hírekért a http://zalan2013.wordpress.com/ oldalra!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek