2024. 08. 7. szerda

Ibolya
1 EUR 397 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügy: Tettenérés Miskolcon

Várandós nyomozónő fülelte le a tolvajokat

A Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi osztályának várandós nyomozónője munkatársával 2014. január 9-én 11 óra körüli időben Miskolc, József Attila utcán látott el szolgálatot, amikor az egyik áruház előtt egy gyanús gépjárműre lettek figyelmesek, melynek utasai a pakolót figyelték.

Ahogy az autóhoz közeledtek látták, hogy annak egyik utasa kiszállt és egy másik parkoló gépkocsihoz ment, melynek sofőrje éppen a bevásárolt árucikkeinek elpakolásával foglalatoskodott. Ezt kihasználva társa „biztosításával” eltulajdonítottak a nyitott gépjárműből egy övtáskát.

 

A rendőrök a 35 éves Cs. László és a 40 éves B. Tibor mátraverebélyi lakosokat a helyszínen elfogták és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetüket rendelték el.

 

A lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a hatóság 2014. január 10-én befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Folytatódik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kiemelt, nyári ellenőrzése; az eddigi vizsgálatok számos szabálytalanságot tártak fel. A szabályszegők …

További cikkek