2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Sport
  • »
  • Mától országos gyorskorcsolya diákolimpiai döntő Kazincbarcikán

Mától országos gyorskorcsolya diákolimpiai döntő Kazincbarcikán

Jubileumi diákolimpiai döntő házigazdája mától Kazincbarcika, ugyanis 2014. január 10-11-12-én rendezik meg a 25. rövidpályás gyorskorcsolyázó diákolimpiát a városban.

Mind a hat diákolimpiai korcsoport részvételével folyó versenyre várhatóan 9-10 megye legjobbjai érkeznek.
Mint Kertész Zoltán főszervező elmondta: csapatonként és korcsoportonként maximum 2 lány és 2 fiú korcsolyázó volt nevezhető, a megyei illetve területi versenyek eredményei alapján. A három nap alatt rövid- és hosszú távú, továbbá váltó versenyszámok lesznek.
A versenyt a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség és a Zúzmara Korcsolya Klub közösen rendezi; a rendezvény támogatója Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Art Kft.
A színvonalas versenyre nagyon erős mezőnyt várnak, a junior válogatott több tagja is megméreti magát. A házigazda klub is több bajnokesélyes versenyzővel illetve váltócsapattal vág neki a döntőnek.
A rangos viadal pénteken délután 14.30-kor ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét; futamok szombaton 9 és 15, vasárnap pedig 9 és 13 óra között lesznek. A diákolimpia eredményhirdetésére és zárására várhatóan vasárnap 13.30-14.00 óra körül kerül sor.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek