2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A választásokig azonnal állítsák le a földek pályáztatását!

A Fidesz-kormány ugyanazt teszi, amit 2002-ben a választások előtti pillanatokban: kiosztja a megmaradt állami vagyont a haverjainak. A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy ezt a tömeges földlenyúlást azonnal fejezze be!

Miközben telehazudják a sajtót azzal, hogy a helyben élő családi gazdaságokat segítik az állami földekkel, naponta derülnek ki az újabb botrányok. Több mint 1300 hektár állami földet nyert a hódmezővásárhelyi Gorzsai Mezőgazdasági Zrt. és érdekeltsége, melynek a legnagyobb tulajdonosa Lázár János nagybátyja. A zrt-nek 2001 és 2012 júliusa között maga Lázár is az igazgatósági tagja volt, sőt Lázár földjeit ma is ez a cég műveli. A Fidesz ócska és átlátszó trükkökkel próbálja meg elkendőzni a földmutyikat, de ma is kiderült, hogy a kormány Fidesz-földekként kezeli az állami földeket.

A Jobbik minden hektár jogtalanul kiosztott földet vissza fog szerezni, majd egy nyílt, átlátható pályázati rendszeren keresztül a valóban helyben élő családi gazdaságoknak juttatjuk. A vidék elárulóit pedig el fogjuk számoltatni, legyen az illető akár baloldali, akár fideszes!

Magyar Zoltán, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek