2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Reagálás a baloldal szövetségkötésére: Vesztes csapaton ne változtass!

Úgy látszik, a Mesterházy–Bajnai–Gyurcsány alkotta bűnszövetség a vesztes csapaton ne változtass elvét követi, és összefogásuk új mottója: együtt 2010. Színjáték volt tehát minden politikustól az őszödi beszéd erkölcsi szintjétől való elszakadás: ismét létrejött a hazugság koalíciója. A korszakváltás így nemhogy az országban, de a saját táborában sem sikerült a baloldalnak.
A formáció legelvtelenebb része az a Párbeszéd a Mandátumért gúnynevű formáció, amelynek képviselői Bajnai kormányzása idején Lehet Más a Politika néven pártot alapítottak, majd nemhogy ezzel a Bajnai Gordonnal, de most még az általuk oly sokszor kritizált Gyurcsány Ferenccel is szövetségre lépnek, aki ellen való látszólagos fellépésüknek köszönhetik mostani mandátumukat.

Ezek után világos választási lehetőségük lesz a magyar embereknek: vagy elmúlt huszonnégy évnek az országot tönkretevő politikai garnitúrája közül válogathatnak, vagy végre valódi változást remélhetnek a Jobbiktól, amely úgy váltja le Orbán Viktor kormányát, hogy nem hozza vissza a hatalomba Gyurcsányt.

Dúró Dóra országgyűlési képviselő, a Jobbik szóvivője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek