2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Készenléti rendőrök intézkedése Berzéken

A kerítés állította meg a jogosítvány nélküli, ittas járművezetőt.

Az észak-magyarországi régió közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységeinek munkatársai 2014. január 4-én a Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén láttak el szolgálati feladatokat.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának utasítására a járőrök 23 óra 5 perckor Berzékre, a Petőfi Sándor utcába mentek ki intézkedni, mivel ott egy személygépkocsi kerítésnek hajtott.

A helyszínre érve a járőrök intézkedés alá vonták a szemmel láthatóan erősen ittas állapotban lévő B. József, 21 éves sajóhídvégi lakost, aki a rendőrök kérdésére elismerte, hogy ő vezette a kerítésbe fúródott járművet. A helyszíni ellenőrzés során a jármű vezetőjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Az adattárakban való ellenőrzés során a rendőrök megállapították, hogy a jármű vezetője sem jelenleg, sem korábban nem rendelkezett járművezetői engedéllyel.

A készenléti rendőrök a 21 éves sajóhídvégi férfit véralkohol-vizsgálat céljából előállították.

A kerítésbe fúródott autó vezetőjével szemben a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…
Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…