2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

DK: A Magyar csapat kapitányt vált 2014-ben

Tovább folytatja a rezsihazugság ámokfutását a maffia-kormány. Orbán Viktor most levélben – újabb százmilliókért – bombázza az embereket, hogy védjék meg fantasztikus vívmányát, az állítólagos rezsicsökkentést.

A Demokratikus Koalíció arra figyelmezteti Magyarország polgárait, hogy 2010 óta a rezsi nem csökkent, hanem nőtt. Amit pedig a közműszolgáltatókkal műveltek, az eddig több száz ember állásába, és több helyen energiaellátási gondokhoz vezetett.

Az pedig, hogy Magyar Csapatnak nevezzék mindazokat, akik a Fidesz hazugságait támogatják, újabb arcátlanság. A Fidesz mindenkit ki akar rekeszteni a nemzetből, aki nem talpnyalójuk. Kezdődött a kokárdával, mint fideszes kampányelemmel, folytatódott „a haza nem lehet ellenzékben” gyalázatával, a folyamatos címkézéssel és kirekesztéssel. A mostani lépés ebbe a sorba illeszkedik.

A Demokratikus Koalíció a magyar csapat tagja, ha úgy tetszik, a magyar nemzet része, de Orbán csapatában nem kívánunk szerepelni. Egyúttal közöljük, hogy az igazi magyar csapat, a választók, három hónap múlva ezt a kapitányt meneszteni fogják.

Gréczy Zsolt
szóvivő DK

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek