2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

A körzeti megbízott fél óra alatt azonosította a tolvajt

A bejelentéstől számított fél óra elteltével a helyi körzeti megbízott azonosította, majd elfogta az idős ároktői néni tyúkjait eltulajdonító tolvajt. A lefoglalt szárnyashúst a település rendőre visszaszolgáltatta a sértettnek.


A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást, mert ismeretlen tettes 2014. január 2-ára virradóan egy ároktői családi ház baromfi óljából eltulajdonított hét jércét.

A 79 éves sértett a tyúkjai eltűnését reggel 7 órakor észlelte, amiről 10 óra 30 perckor tett bejelentést a rendőrségen. Az ároktői körzeti megbízott fél óra alatt azonosította és elfogta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Csaba 40 éves helyi lakost.

A gyanúsított házával szomszédos, lakatlan telken a körzeti megbízott megtalált és lefoglalt a néni elorozott tyúkjaiból négyet, melyeket a tolvaj addigra megpucolt és megpróbált elrejteni.

A megkerült értékeket a körzeti megbízott még aznap visszaszolgáltatta az idős sértettnek.

 

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrsére előállított 40 éves ároktői férfivel szemben a hatóság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek