2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Őszirózsák aktív biztonsága

A kazincbarcikai rendőrkapitány adta át az időseknek azokat az eszközöket, amelyek aktív védelmet biztosíthatnak a szépkorúaknak.


Dr. Toldi-Tóth Gábor
r. alezredes a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vezetője 2013. december 18-án meghívta a rendőrkapitányság épületébe az Őszirózsák Nyugdíjas Klub és a Szuhavölgye Bányászlakta Települések Szövetség vezetőit azzal a céllal, hogy átadja a két szervezet képviselőinek a szépkorúak által megrendelt személy – és vagyonvédelmi eszközöket.

 A kapitányságvezető megköszönte a két egyesület tagjainak, hogy ebben az esztendőben is együttműködtek a rendőrkapitánysággal. Az érintettek többek közt elmondták, hogy a rendőrségi, bűnmegelőzést szolgáló előadások hatására az időskorúak egyre aktívabb szerepet vállalnak saját biztonságuk megteremtésében, így törekedtek a különféle személy – és vagyonvédelmi eszközök beszerzésére. Az elektronikai eszközök közül különösen az elektromos ajtóék és személyi mini riasztó volt a legnépszerűbb az időskorúak körében.
A cikkhez tartozó galéria képei:

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek