2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.
A megye rendőri szervei 2013. december 17-én két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök egy fiatalkorú lány ügyében tiltott prostitúció elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az Edelényi Rendőrkapitányság egy férfit vett szabálysértési őrizetbe az ideiglenes távoltartó határozatban foglalt szabályok megszegése miatt.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

Az említett ügyeken túl, hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást két esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt. Anyagi kárral járó ütközés hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 17-én közúti ellenőrzésen két sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványukat, mivel a velük szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek