2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Ajándékműsor a Vörösmarty Művelődési Házban

 Adventi Ajándék Műsort adományoz  a miskolci VOKE Vörösmarty Mihály Művelődési Ház és a Baross Gábor Vasutas Nyugdíjas Klub  a fogyatékkal élőknek. Ezzel szeretnénk  csatlakozni a fogyatékkal élők világnapjához (december 3. ) és lehetőséget adni, ezeknek az embereknek, hogy megszokott környezetükből kiszakadhassanak kicsit és találkozhassanak más hasonló sorsú társaikkal.
A rendezvényre 4 szervezet: Csilla bárónő Szeretet Otthon, Miskolci Autista Alapítvány, ÉNO Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthona, MÁON Református Szeretetotthon  65 lakóját várjuk, hogy együtt hangolódjunk, készülődjünk a karácsnyi ünnepekre.
A klub tagjai műsorral, énekkel  lepi meg a vendégeket és közös dalolásra hívnak mindenkit.
Mikulás is megérkezik, aki  megajándékozza a közönséget. A műsor után vendégül látjuk az ide érkezőket, teával, gyümölccsel, süteménnyel. A délelőtti program  elmaradhatatlan része a diszkó lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Lóra, magyar, lóra!
Lóra, magyar, lóra!(Arany János) Tisztelgés a Párizsi Olimpiai Játékok előtt ifj. Vastagh György mezőhegyesi lovas szobraival, Molnár-C. Pál lovas …

További cikkek