2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Azonnal elfogták a kurityáni útonállókat

Fakaróval támadtak meg egy idős férfit Kurityánban, a rendőrök két órán belül elfogták az útonállókat.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adati szerint Kurityánban, a Petőfi Sándor és az Iskola út kereszteződésében 2013. december 10-én 19 óra után egy férfi és két női segítője fakaróval leütött egy bácsit. A 62 éves sértettől készpénzt, mobiltelefont és iratokat tulajdonítottak el az útonállók, akik elmenekültek a helyszínről.

 
A bejelentést követőn a bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a Rudabányai Rendőrőrs munkatársai és a rendőrkapitányság nyomozói két órán belül azonosították, elfogták majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható izsófalvai 35 éves Z. Ferencet, a 20 éves V. Évát és a 20 éves T. Zsanettet.

 
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a 35 éves férfit bűnügyi őrizetbe vette, és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására, míg a két női bűnsegéd az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…