2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Garázdák rendőrkézen

Hozzátartozók és alkalmi ismerősök konfliktusa is tettlegességbe torkollott. Az Encsi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2013. december 7-én 5 órakor Göncön egy férfi volt élettársához bemászott az ablakon, aki kizavarta a házból. A kikosarazott férfi ezután egy baltával betörte volt párja lakásának egyik ablakát. A kiérkező rendőrök D. Barnabás, 35 éves helyi lakost elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

A Miskolci Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2013. december 7-én 19 órakor Miskolcon, a Kiskőbánya dűlőben két férfi előzetes szóváltást követően – kezükben fűrészlánccal és késsel – felfegyverkezve rátámadt két alkalmi ismerősére. A cselekmény során a sértettek könnyebb sérüléseket szenvedtek. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő K. Sándor 47 éves, és K. Béla 43 éves helyi lakosokat a kiérkező járőrök a helyszín közelében elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Az Encsi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2013. december 8-án 0 óra 30 perckor Kázsmárkon egy férfi előzetes szóváltást követően egy kaszával kergette lányát és annak barátját. A cselekmény során személyi sérülés nem történt. A kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsító, másokban megbotránkozást és riadalmat keltő J. Zoltán 53 éves helyi lakost a kiérkező járőrök elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…