2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Biztonsági intézkedés Garadnán és Homrogdon

A kihűlés veszélye miatt helyeztek biztonságba az encsi rendőrök két férfit.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2013. december 7-én valamivel hajnali 2 óra előtt érkezett állampolgári bejelentés, miszerint Garadnán, a Petőfi utcán egy ittas, magatehetetlen férfi fekszik.

Az Encsi Rendőrkapitányság helyszínre kiérkező járőrei a kihűlés veszélye elől a saját lábán biztonságosan közlekedni nem tudó helyi, 24 éves férfit szolgálati gépkocsival a lakcímére szállították és hozzátartozójának átadták.

 

Kis idő múlva, hajnali 3 órakor az encsi egyenruhások Homrogdon, a Kossuth utcai autóbuszmegállóban igazoltattak egy bálból hazatartó, gyenge öltözetben lévő, 23 éves férfit, aki elmondta, hogy nem tud hazamenni és a településen sincs rokona. Mivel a buszjárat négy óra múlva indult Abaújlak településre, a kihűlés veszélye elől a férfit a rendőrök biztonsági intézkedésként hazaszállították és hozzátartozójának átadták.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek