2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kultúra
  • »
  • Zala megye „játszva” nyerte meg a KKVHÁZ Megyék Versenyét

Zala megye „játszva” nyerte meg a KKVHÁZ Megyék Versenyét

A Megyei Önkormányzatok Országos Szövetsége és a KKVHÁZ stratégiai megállapodást kötöttek a KKV szektor regionális helyzetbehozatalára, tudásbázisuk növelésére és játékos közös marketing akciójuk fejlesztésére.
Seszták Oszkár, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlése elnöke – a megállapodás egyik aláírója -, a rendezvényen fontosnak ítélte kihangsúlyozni: szükség van a vidék Magyarországa kisvállalatainak még erősebb gazdasági támogatására.

Gulyás József a KKVHÁZ vezérigazgatója elmondta, a KKVHÁZ programba a kisvállalatok mellett, várják mindazokat a civil szervezeteket, állami feladatokat ellátó intézményeket, nagyvállalatokat, akik fontosnak ítélik a KKV szektor fejlesztését. Mint mondta, a KKVHÁZ nem konkurense ezeknek a szervezeteknek, hanem egy virtuális tér, ahol azok „játszva” létesíthetnek kapcsolatokat.
A KKVHÁZ Megyék Versenye sorozat 2014-ben folytatódik.

Az idei gyorsmérleg: 13 megye és Budapest indult a versenyben. Több tízezer szavazat érkezett és 500 feletti vállalat fejezte ki támogatását a regisztrációjával. Remek gondolatok, anyagok születtek.

A rendezvény főtámogatója az OTP Bank volt. A támogatók között volt a Magyar Telekom, a CIG Pannónia Általános Biztosító, a RAVAK, a Leitner-Leitner, WIFI és mások.
A rendezvény védnöke Dr. Lenner Áron Márk belgazdaságért felelős helyettes államtitkár, hazánk uniós követe volt. Előadásában számadatokkal is érzékeltette a KKV szektor súlyát és jelezte hogy a kormányzat kész stratégiával rendelkezik a szektor versenyképességének a fokozására.

Dr. Bod Péter Ákos tanszékvezető egyetemi tanár, – aki a KKVHÁZ „Jövőnk elkötelezett építője” kitüntetését is megkapta idei szerepvállalásáért – előadásában kifejtette, hogy a KKV szektor versenyképességének fontos záloga a versenyképes tudás megszerzése. Mint mondta, a KKVHÁZ Megyék Versenye sorozatnak is azért vállalta el az elnökségét, mert épp a versenyképes tudáshoz való hozzásegítés a legfontosabb üzenete az eseménynek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek