2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Alsónadrágba rejtett drog

Egy közúti ellenőrzés eredményeként az autóban és az utasoknál is kábítószert találtak a rendőrök.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársai 2013. november 22-én, a 37-es számú főút ongai elágazásánál ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és annak utasait.

 
A rendőrségi intézkedés során a jármű két utasánál, majd az autóban is kábítószer gyanús port találtak a nyomozók. Az utasok egyike a 39 éves sárospataki B. János a tiltott szert az alsónadrágjába rejtette, valamint a gépkocsiból később előkerült drogot is sajátjának ismerte el. Az alkalmazott gyorstesztek eredményeként a drog vélhetően amfetamin tartalmú „speed”, amelynek a feketepiaci értéke meghaladja a 400 ezer forintot. A rendőrség a lefoglalt szerek pontos hatóanyagát és mennyiségét szakértők segítségével vizsgálja.

 

A rendőrség kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben B. Jánossal és két társával, a 43 éves R. Géza, illetve a 34 éves K. László sátoraljaújhelyi lakosokkal szemben.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya a 39 éves sárospataki B. Jánost bűnügyi őrizetbe vette, majd előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra az eljáró nyomozási bíró 2013. december 2-án elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek