2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Országjáró KAVOSZ Miskolcon


A VOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezete, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a KAVOSZ Zrt.  országjáró rendezvénysorozatának állomása volt ma Miskolcon.
Pfiegler Péter Miskolc alpolgármestere is részt vett a rendezvényen, és némi gazdasági kitekintést adott a közelmúltból. Társy István a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal kabinetvezetője arról beszélt, hogy hogyan tudja a hivatal megkönnyíteni a vállalkozók mindennapi ügyintézését.Dudás Tiborné, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkára a kamara tapasztalatairól beszélt és két új ügyfélszolgálatukról is beszámolt.
Ádám Imre, a VOSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének elnökének rövid köszöntője után, Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója számolt be a Széchenyi Kártya programról.

Bleha Annamária, a KAVOSZ Zrt. vállalati tanácsadás projekt koordinátora a vállalati tanácsadás program eredményeiről szólt  az Észak-magyarországi régióban. A résztvevők hallhattak még az útdíjhoz kapcsolódó hitelprogramról is.


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…