2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szerda este Magyar Kupa visszavágó!

Kaposváron 2-1-re nyert csapatunk múlt hét szerdán, így megtette az első lépést azért, hogy bejusson a Magyar Kupában a legjobb 8 csapat közé. Miután a továbbjutás ebben a fordulóban 2 mérkőzésen dől el, így a visszavágón is sikeresnek kell lennie kedvenceinknek. Szurkoljunk együtt az ETO-nak, látogasson ki Ön is a stadionba szerda este.
Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a december 4-én 18.00 órakor kezdődő Győri ETO FC – Kaposvári Rákóczi labdarúgó Magyar Kupa mérkőzésen a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg – így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék meg a visszavágót.

Az ultrák számára az L szektort nyitjuk meg az emeleten, az alsó szinten pedig az A-H szektorokban lehet majd helyet foglalni. A vendégszurkolók természetesen a kapu mögötti vendégszektorból szurkolhatnak. Akiknek nincs bérletük, azoknak belépőjegyet kell venni, ennek ára egységesen 1.400 Ft lesz. Jegyeket elővélelben az interneten itt az oldalunkon ( http://www.eto.hu/jegy-vasarlas/ ) illetve az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban lehet venni. A jegypénztárak a mérkőzés napján 16 órakor nyitnak.

HAJRÁ ETO!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek