2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Kosaras Mikulás a Generali Arénában

A korábbi években hagyományossá vált Kosaras Mikulás elnevezésű évzáró esemény december 5-én, csütörtökön, 17 órától – a Miskolci Sportiskola szervezésének köszönhetően – a Generali Arénába várja a sportág kedvelőit.
–    Egy év kihagyás után sikerült most újra összehoznunk ezt a kosárlabda művelőit, közreműködőit, szimpatizánsait csatasorba szólító eseményt, melynek hosszú ideig a Herman Gimnázium tornacsarnoka adott otthont – fogalmazott Cserhalmi Ede főszervező, az MVSI kosárlabda edzője.  – December 5-én, csütörtökön, 17 órától a régi-új helyszínre, a Generali Arénába várjuk a DVTK felnőtt női NB I-es csapatának játékosait, a stáb tagjait, a MEAFC női és férfi kosarasait, az edzőket, sportvezetőket. Természetesen ott lesz a Miskolci Sportiskola valamennyi játékosa és edzője is, mint ahogy a Szaniszló Sándor vezette Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kosárlabda Szövetség, illetve a játékvezetők is képviseltetik magukat. A program közös bemelegítéssel veszi kezdetét.  Ezt követően a DVTK játékosai felsorakoznak a teremben, majd mögéjük „rendeljük” a többi játékost, nemre és korra való tekintet nélkül. Az így kialakult csapatok ezt követően játékos váltó- és sorversenyben mérik össze tudásukat, ügyességüket. A verseny végén szeretnénk készíteni egy közös fényképet az összes kosárlabdát szerető, művelő résztvevőről, egyfajta demonstráció gyanánt, arra vonatkozóan, hogy szűkebb pátriánkban mennyien űzik ezt a csodálatos játékot. Búcsúzóul a DVTK játékosai szaloncukorral kedveskednek majd a jelenlevőknek.
   

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek