2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Az elmúlt 24 óra számokban

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság két férfivel és egy nővel szemben.

A nyomozás adatai szerint Mezőzomboron, 2013. december 2-án 20 óra 40 perckor előzetes szóváltás követően két férfi kölcsönösen bántalmazta egymást, majd a verekedőkhöz csatlakozott egyikük édesanyja is. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen azonosították, elfogták majd a rendőrkapitányságra előállították a helyi 24 éves L. Csabát, a 19 éves R. Krisztiánt és a 47 éves L. Attilánét.

 

A megye rendőri szervei 2013. december 2-án két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság egy férfivel szemben hozott személyi szabadságot korlátozó határozatot az ideiglenes távoltartó határozat megszegése miatt, míg a szerencsi rendőrök egy férfit vettek szabálysértési őrizetbe garázdaság elkövetéséért.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés öt esetben jutott a rendőrség tudomására.

 

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei 2013. december 2-án közúti ellenőrzésen egy sofőrtől a helyszínen bevonták a jogosítványát, mivel a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek