2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Bicajosok figyelem!

Bicajosok figyelem!1. NABI Gyártó- és Kereskedelmi Kft elülső kerékpártartójával ellátott városi autóbuszának bemutatója Miskolc városában.

Az autóbusz standolása: 2009.10.17., szombat, Városház tér, de. 10- du. 17 óra

 

A sajtó és meghívott szakértők részére kerékpártartós autóbusz működés közbeni bemutatása: 2009.10.18., vasárnap, du. 14 és du 15 óra között a Városház téri parkoló – Avas – Városház téri parkoló útvonalon.

Az Észak-Amerikában elterjedt kerékpártartós városi buszok, európai engedélyezésük esetén megoldást jelenthetnek Miskolc város magasabban fekvő területein a kerékpáros közlekedés könnyítésére és a fenntartható közlekedési formák erősödésére. A jelenleg még kuriózumnak számító megoldás miskolci bemutatója az MVK Zrt., Zöld Kapcsolat Egyesület és a Magyar Kerékpárosklub együttműködésében jött létre.

A kerékpártartós busszal kapcsolatos szakmai anyagot mellékelve találja.

Részvételét kérjük jelezze előre vasárnapi bemutatónkra:
Pál Viktor
Magyar Kerékpárosklub
205943407
pal.viktor@kerekparosklub.hu
 

—————————

2. „Kerékpáros Turizmusfejlesztés 2015-ig” – műhelybeszélgetés.

2009. október 19. hétfő 10-14 h
MISKOLC, 3525 Széchenyi u. 19. Szikra Alapítvány – Civil Ház

 

Az Önkormányzati Minisztérium (ÖM) megbízásából az EconoConsult-COWI konzorcium készíti a magyarországi kerékpáros turizmus 2015-ig szóló fejlesztési stratégiáját. Megbízónk szándékának megfelelően minél szélesebb körben szeretnénk bevonni a hazai szabadidős és turisztikai kerékpáros piac érintettjeit a stratégiaalkotás folyamatába, hogy szakmai véleményüket és javaslataikat beépíthessük a készülő anyagba.

Ennek érdekében ezúton szeretnénk meghívni Önt egy műhelybeszélgetésre, amelyen az alábbi témákat tervezzük megvitatni:
· Kerékpáros turizmus fogalmának definiálása
· Célcsoportok – tipizálás
· Problémák és fejlesztési prioritások
· Területi lehatárolások
· Szervezeti kérdések
· Célok, indikátorok
· Versenytársak – előnyök, hátrányok
· Kapcsolódás más turisztikai termékekhez
· Marketingtevékenység, monitoring

 

Kérjük, hogy szíveskedjen visszajelezni, hogy számíthatunk-e részvételére a: kerekpar@cowi.hu

 

————————————–

3. "Cselekedj helyben – a kerékpározásért" workshop a Magyar Kerékpárosklub területi szervezetei részére a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával.

2009. 10. 16- 18, Miskolc

Sajtó részére nyílt kerékpáros városnézés: 2009. 10. 17., szombat. de. 8.30.- de. 9.30 a Miskolc, Kossuth u. 17 (Nyilas Misi Ház) és a DIGÉP (Diósgyőri Ipari Park) útvonalon.
Kérjük hozzanak magukkal kerékpárt a városnézésre.

A "Cselekedj helyben" miskolci workshop része annak a nagyobb NCTA támogatott projektnek, amelynek részcélja az ország számos településén a kerékpározás magasabb használati arányának elérése és minél több helyi civil bevonása az ezzel kapcsolatos tevékenységekbe és döntéshozásba innovatív döntéshozatali módszerekkel. A program a Magyar Kerékpárosklub szervezésében a Földalatti KHE és a Zöld Kapcsolat Egyesület közreműködésével jön létre. A workshop zártkörű, a sajtó számára nyílt kerékpáros városnézést kivéve.

Kérjük részvételi igényét jelezze a következő elérhetőségen:
Pál Viktor
20 59 43 407
pal.viktor@kerekparosklub.hu

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…