2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

DVTK: kormánydöntés a stadionról

A kormány jóval többet fordít a korábban tervezettnél a diósgyőri stadion újjáépítésére – jelentette be Kriza Ákos, Miskolc polgármestere csütörtökön a pályán tartott sajtótájékoztatóján.

A városvezető hozzátette: a szerdai kormánydöntésnek köszönhetően évtizedek óta nem látott fejlesztés indul, a tervezésben és a kivitelezésben pedig minden érintett – a város, a klub és a szurkolók is – részt vesznek.

Sebestyén László országgyűlési képviselő elmondta, a részletekről (költségek, fizetési ütemezés) a jövő héten tájékoztatják a nyilvánosságot a kormánybiztossal és a DVTK képviselőivel.
– Pozitívan áll a történet, a miskolci sportélet példátlan, dinamikus fejlődésen mehet keresztül. Az atlétikapálya elhelyezése mellett további sportberuházások várhatók. A miskolci és megyei sportszerető embereknek ez jó üzenet. Még az NB II-ben is kiemelkedő nézőszáma volt a DVTK-nak, reményeink szerint a csapat is rászolgál arra, hogy minden hazai mérkőzésen telt ház legyen – emelte ki a politikus.

A kormánydöntés a Magyar Közlönyben jelenik majd meg.

minap.hu
Fotó: Juhász Á.   

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…