2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Fidesz: Az MSZP ismét be akarja csapni az embereket

A Borsod megyeiek nem kérnek többet ugyanazokból, akik egyszer már tönkretették az országot és eljátszották a fiatalok jövőjét. Szélsőséges és veszélyes politikájuk odavezetett, hogy már Görögországgal egy lapon emlegették Magyarországot. Szétverték az oktatási rendszert is, megduplázták a fiatalok munkanélküliségét és külföldre száműzték őket. Ha a bukott baloldalon múlna, ma is kilátástalan jövő várna a fiatalokra.
A baloldal kormányzása alatt százmilliárdokat vont el az oktatásból, több tízezer pedagógus tett az utcára, több száz iskolára tett lakatot. Minden ötödik gyermek funkcionális analfabétaként hagyta el az iskolapadot, a fiatalok szakma nélkül és értéktelen diplomákkal hagyták el az oktatási rendszert. Szétverték a szakképzést is, ami így már köszönőviszonyban sem volt a munkaerőpiaci igényekkel. A bukott baloldal ma is csak üres ígéretekkel szédíti a fiatalokat és erőszakos politikai akciókhoz használja fel őket.
A felsőoktatás ma versenyképes képzést, értékesebb végzettségeket nyújt a hallgatóknak és kiszámíthatóbb, tervezhetőbb működést az egyetemeknek. A kormány megújította a hazai szakképzést is. Ma már a pályakezdő fiatalok versenyképes munkavállalókként kezdhetik el a nagybetűs életet. A fiatalok kezét ma a diplomaszerzés után sem engedi el a kormány, foglalkoztatásukat adókedvezményekkel, Munkahelyvédelmi Akcióval, Első Munkahely garanciaprogrammal támogatja.  Ezeknek is köszönhető, hogy a kormányváltás óta csökkenő pályára állt a fiatalok munkanélkülisége.
Ma Magyarország talpra állt, gazdaságilag és pénzügyileg erősebb, mint korábban. Csökkenő pályán van az államadósság és 21 éves történelmi csúcson van a foglalkoztatás. Ma a fiatalok az oktatási rendszeren és a foglalkoztatást segítő programokon keresztül megkapnak minden segítséget, hogy itthon találhassák meg számításaikat. Magyarország gazdasága pedig elég stabil ahhoz, hogy jövőre gazdaságfejlesztésre, oktatásra és a foglalkoztatás ösztönzésére is még többet lehessen fordítani. Magyarország jobban teljesít!
Fidesz Miskolc

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek