2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Közúti veszélyeztetés sértettjeit és szemtanúit keresi a rendőrség.

Közúti veszélyeztetés sértettjeit és szemtanúit keresi a rendőrség.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05040/1829/2013. bü. számon, közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Lajos 22 éves sajóbábonyi lakossal szemben.
Az eljárás adatai szerint az ügy gyanúsítottja 2013. október 31-én 12 óra 40 perckor az általa vezetett, kékeszöld színű Opel Astra típusú személygépkocsival – a rendőri jelzésnek nem állt meg, majd a megkülönböztető jelzést használó szolgálati gépjármű elől menekülni próbáló jármű vezetője – Sajószentpéter belterületén, a tiltó tábla ellenére behajtott az egyirányú Lévay utcába, majd ott az út szélén gyalogosan, szabályosan haladó, ismeretlen személyazonosságú hölgyet kis híján elütötte. Ezt követően járművével a városból nagy sebességgel kihajtott a 26-os számú főút, Miskolc felé vezető irányába, melynek során egy Miskolc irányából Kazincbarcika felé szabályosan közlekedő, ismeretlen rendszámú személygépkocsi visszapillantó tükrének nekiütközött.

 

A rendőrség kéri a fent említett időben és helyeken közlekedési veszélyhelyzetekkel érintett személyeket:

    a Sajószentpéter belterületén közlekedő, ismeretlen személyazonosságú gyalogos hölgy, valamint
    a 26-os számú főúton Miskolc irányából Kazincbarcika felé közlekedő, egyelőre ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsi vezetőjét, aki autójának a visszapillantó tükre az érintőleges ütközés során megsérült,

jelentkezzenek a rendőrségen.

 

A rendőrség továbbá kéri azon személyek jelentkezését is, akik a fenti időpontban az érintett útszakaszokon tartózkodtak és az említett közlekedési veszélyhelyzeteket látták, vagy azokkal kapcsolatban érdemi információval tudnak szolgálni.

 

Az üggyel kapcsolatban jelentkezni lehet, illetve bejelentés tehető:

    személyesen a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon (3700 Kazincbarcika, Barátság tér 1-3.),
    e-mailen, a MatyiI@borsod.police.hu címen, vagy
    telefonon munkaidőben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának telefonszámán a 06-48/510-550/54-57 -es melléken, illetve munkaidőn kívül az ingyenesen hívható 107-es, vagy 112-es rendőrségi segélyhívó számokon.

 

A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek