2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Egy nap alatt azonosított tolvajok

A tolvajokat kamerafelvétel alapján huszonnégy óra alatt azonosította a rendőrség.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrse G. Zoltánné és fia, G. Zoltán miskolci lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint 2013. november 20-án egy miskolci postahivatalban a gyanúsítottak eltulajdonítottak egy talált pénztárcát a benne lévő személyes iratokkal, bankkártyával, valamint készpénzzel együtt.

 Az eljárás során a sértett elmondta, miután a bankautomatából készpénzt vett fel, bement a postára csekket feladni, amikor észlelte, hogy a pénztárcája hiányzik.

A biztonsági kamerafelvételen látható, hogy a sértett pénztárcája kiesett a táskájából, amit nem vett észre. Ezt követően a két személy a széken maradt tárcát eltette, majd eltávozott a helyszínről.

 

Az Avasi Rendőrőrs munkatársai a bűncselekmény elkövetőiről készült kamerafelvétel alapján végzett adatgyűjtés során, egy nap alatt azonosították az 58 éves G. Zoltánnét és 38 éves fiát, G. Zoltánt, akik gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték a bűncselekmény elkövetését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek