2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Jövőre folytatódik a megállók örökbefogadás

Az ősz végéhez közeledve még mindig érkeznek a Miskolc Városi Közlekedési Zrt.-hez a buszmegállók szépítésével kapcsolatos jelentkezések. Tekintettel a téliesre forduló időjárásra, 2014 kora tavaszáig az MVK a megállók szépítését, annak gyakorlati megvalósítását felfüggeszti, a kampányba való regisztráció viszont folyamatos, tehát továbbra is várják a jelentkezőket.

Összefoglalva az elmúlt egy hónap eseményeit: a megállók örökbefogadása október 24-én indult, 10 megálló szépült meg eddig és jövő tavaszra is közel 30-an – iskolák, cégek, egyesületek és magánszemélyek – jelezték, hogy szeretnének egy-egy autóbusz megállót megszépíteni. Az egyik látványos javaslat a Factory Arénáé, aki a Tapolcai elágazásnál lévő megállót fogadják örökbe és így tervezik felújítani:

 

Az iskolák által beadott látványtervek közül is álljon itt egy, amely a Leszih Andor utcai autóbusz megállóra érkezett:


Az örökbefogadók közül többen is egyedi látványtervet küldtek, amelyek rendkívül kreatívak és látványosak. Cégek mellett egyesületek is megkeresték az MVK-t, a legtöbb megálló szépítését a Tapolca Fürdőért Egyesület vállalná jövőre, akik szeretnék az összes miskolctapolcai MVK-s megállót lefesteni, rendben tartani. Magánszemélyek részéről is jött néhány igazán érdekes megkeresés, például van egy olyan közlekedésbarát kisfiú, aki jövőre a szülinapján szeretne egy megállót szebbé tenni.
Látványos megállószépítést várhatunk jövő év kora tavaszán az önkormányzattól, a Miskolc Holdingtól és magától az MVK Zrt.-től is.
A téli szünetben pedig vigyázzunk továbbra is mindenapjaink megállóira!
Azoknak pedig, akik már örökbe fogadtak megállót és azokat szebbé tették, köszönjük!
(Az MVK facebook oldalán {https://www.facebook.com/mvkzrt} megtekinthetők az örökbefogadott megállók és az örökbefogadást követő felújítás pillanatai.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek