2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Útszéli legenda a hatmilliós dohányról

Egy személygépkocsi átvizsgálása során a járőrök több száz karton, külföldi zárjeggyel ellátott cigarettára bukkantak. A sofőr elszámoltatásakor azt mondta a rendőröknek, hogy azokat a főút mellett „találták”.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Emődi Autópálya Alosztály járőrei 2013. november 27-én 5 óra 55 perckor az M3-as autópálya megyei szakaszán intézkedés alá vontak egy személygépkocsit és annak két utasát. A jármű csomagterének átvizsgálásakor a rendőrök fekete zsákokban 800 karton, azaz 8000 doboz külföldi zárjeggyel ellátott cigarettát találtak, amelynek értéke meghaladja a hatmillió forintot.

 A járőrök az Emődi Autópálya Alosztályra előállították a tiszabezdédi 22 éves M. Norbertet és a 25 éves M. Pált, egyben értesítették az ügyben hatáskörrel és illetékességgel rendelkező Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait a további eljárás lefolytatása érdekében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek