2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Lezárt ügyek: húsz perc alatt elfogott támadók

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két fiatalkorú fiúval szemben, akik a gyanú szerint kiraboltak egy másikat.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves és egy 16 éves fiatalemberrel szemben. A nyomozás adatai szerint Miskolcon, a Csermőkei úton 2013. augusztus 17-én 6 óra 30 perckor a gyanúsítottak megtámadtak egy fiút, akit földre löktek majd erőszakkal elvették a sértett mobiltelefonját.

 A rendőrök a bejelentést követően mintegy húsz perc alatt elfogták az útonállókat, akiktől a rendőrök lefoglalták az eltulajdonított eszközt, amit később így a sértett visszakapott. A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett fiatalemberekkel szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

 

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek