2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fidesz: Miskolc is jobban tud teljesíteni

Miskolc is tiszta lappal kezdhet a kormány segítségének köszönhetően. A Fidesz-kormány átvállalta a magyar települések adósságát. Ez jelentős segítséget nyújt a magyar településeknek, köztük a borsodiaknak is. Új korszak kezdődhet, amikor a települések a nyomasztó adósság fizetése helyett végre az óvodákra, útépítésre, helyi gazdaságfejlesztésre, a szociális és egészségügyi fejlesztésekre fordíthatnak energiát.
A Gyurcsány-Bajnai-kormány veszélyes gazdaságpolitikájával nemcsak az országot és a magyar családokat adósította el, hanem a településeket is. A baloldali kormányzása alatt 1000 milliárd forintot vett el a településektől, amelyek emiatt eladósodtak, sokaknak hitelt kellett felvenniük már a napi működésre is. A szocialisták ezzel veszélybe sodorták az emberek mindennapi életét segítő szolgáltatások biztosítását is.
A Fidesz talpra állítja a vidéki településeket és segíti őket, hogy tiszta lappal indulhassanak. Ennek köszönhetően a Borsod megyei települések is több pénzt fordíthatnak a helyi lakosokra, a helyi gazdaságfejlesztésre, a munkahelyteremtésre, a foglalkoztatási programokra, a gyermekek jövőjére. Több pénz jut a nyugdíjasokra, a szociális programokra, a fejlesztésekre és a települések régóta dédelgetett terveinek megvalósítására is.
FIDESZ Miskolci Helyi Szervezete

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek