2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Rasszista támadások Abaújban

Az elmúlt néhány nap brutális támadásai alapján világossá vált, a Fidesz az abaúji térségben sem képes megvédeni állampolgárait.  A szendrői rendőrverés után két-három nap leforgása alatt öt brutális, rasszista indítékot sem kizáró rablótámadás történt a magyar lakosság sérelmére: 

Fájban egy 67 éves nyugdíjas nőt és fiát verték meg, Ináncson késsel és lapáttal támadtak meg egy fiatalkorút, Abaújszántón az éppen vonatra várakozót rabolták ki, Göncön a tettlegességtől már földön fekvő  57 éves sértettet fosztották meg értékeitől, Encsen pedig egy  5 fős cigánybanda lincselt meg egy fiatalembert. Kizárólag a szerencsének köszönhető, hogy egyik sértett sem jutott a néhány héttel korábbi felsőregmeci  gyilkosság áldozatának sorsára.

Jelzés értékűnek tartjuk, hogy három településen is van rendőrkapitányság, őrs vagy KMB iroda, de ma már ez sem jelent visszatartó erőt a bűnözők számára. Mára a Fidesz pénzbehajtó céggé degradálta a traffipaxok mögé bújtatott rendőrséget, az egyenruhások anyagi és társadalmi megbecsültsége történelmi mélyponton van, megfelelő jog híján pedig már önmagukat sem képesek megvédeni.

Megoldást csak a Jobbik programja jelenthet, mely az egyenruha tekintélyének helyreállításával, a vidéki csendőrség felállításával, a halálbüntetés visszaállításával és önfenntartó börtönökkel fogja garantálni azt, hogy senkinek se kelljen attól rettegnie Abaújban: vajon az ő hozzátartozója lesz-e a következő a sorban.   

Pasztorniczky István,
Jobbik B.-A.-Z. megyei önkormányzati képviselője,
országgyűlési képviselőjelöltje
(B.-A.-Z. megye 5. választókerület)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek