2024. 08. 25. vasárnap

Lajos, Patricia
1 EUR 394 HUF
1 GBP 465 HUF

NAV a KKV szektorért

Ma 12:00-kor jelentek meg a KKVHÁZ.hu főoldalán a KKVHÁZ Megyék Versenye 2013. II. forduló kérdései. A kilenc fős kérdező Bizottságot Dr. Bod Péter Ákos tanszékvezető egyetemi tanár, –  az MNB egykori elnöke – vezeti.
10 megye jutott a középdöntőbe: névsorban Békés; Csongrád; Fejér; Hajdú-Bihar; Jász-Nagykun-Szolnok; Komárom-Esztergom; Nógrád; Somogy; Szabolcs-Szatmár-Bereg; Zala. A megyék két ötös csoportba kerültek.
Ma a Megyeházákon találkoznak a csapattagok és holnap délig lesz idejük válaszolni.
Az a két-két megye jut a december 4-i döntőbe aki a legtöbb pontot kapja a csoportjában a megyéje lakosságától és vállalkozóitól.
A megyék kisvállalatai és a multik is segíthetik a csapataikat. Nem kell mást tenniük mint regisztrálni. Ezzel akár 100 pontot is hozhatnak a megyéjüknek, nekik pedig 6 hónap ingyen reklámot jelent a kis figyelem.
Érdekessége a versenynek, hogy az első fordulóban a cégalapítás problémakörére irányította a figyelmet, ez a forduló a növekedő vállalat szaporodó gondjait veszi számba.

A döntőben a cégek exportképessé válása lesz a fő téma. Ez azonban már nem az interneten, hanem Budapesten december 4.-én 14 órától a NAV Kiemelt Adózók Főigazgatóságán rendelkezésre bocsátott díszteremben zajlik.
A vetélkedő legnagyobb értéke az a tudásmegosztás, amit a vetélkedő csapatok játékosan biztosítanak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek