2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

„Térkővel legurított ital”

A putnoki férfit szabálysértési ügyében bíróság elé állítja a rendőrség, míg az ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult vele szemben. Egy szolgálaton kívüli putnoki polgárőr 2013. november 18-án 18 óra 45 perckor jelezte a kollégáinak, hogy a városban egy férfi a Péczeli út sarkáról több térkövet eltulajdonít. A bejelentést követően az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsének járőrei és a helyi polgárőrök, a rendelkezésre álló adatok alapján rövid idő alatt azonosították azt a férfit, aki elfogásakor az eltulajdonított térköveket a garázsában pakolta ki a kocsijából.

A rendőri intézkedéskor felmerült a gyanú, hogy az érintett járművezetés előtt alkoholt fogyasztott.  A vele szemben helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányságra előállított putnoki F. István kihallgatásán beismerte, hogy mielőtt a volán mögé ült, alkoholt fogyasztott. A rendőrség bevonta a férfi vezetői engedélyét, egyben eljárást indított vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

 

Az intézkedés során tetten ért, majd szabálysértési őrizetbe vett tolvajjal szemben indított szabálysértési eljárást a rendőrség gyorsított eljárás keretében bíróság elé állítással tervezi befejezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek