2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Előzetesben a mezőkövesdi rablók

Kitartó nyomozás eredményeként a rendőrök elfogták a mezőkövesdi rablások gyanúsítottjait. Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint Mezőkövesden, 2013. október 1-jén 1 óra 30 perckor a tettesek egy családi ház ajtaját csákánnyal kifeszítették, majd az álmából felriadt háziasszonytól pénzt követeltek. A támadók a sértettet megfenyegetve a lakásból készpénzt, kávét, kakaóport, karórát, villát, kést, süteményt és csokoládét tulajdonítottak el, majd elmenekültek a helyszínről.

Mezőkövesden, 2013. november 8-án 3 óra után hasonló módszerrel otthonában kiraboltak egy másik idős nőt is, tőle készpénzt vittek el a támadók.

 

Az ügyben bevezetett intézkedések eredményeként a nyomozók azonosították, elfogták, majd 2013. november 15-én bűnügyi őrizetbe vették a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves N. Ferencet, a 18 éves I. Jánost és 16 éves fiatalkorú társukat. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság előterjesztést tett a terheltek előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra a bíróság elrendelt.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…