2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Azonnal elfogott garázdák

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből. Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság az ináncsi 52 éves F. Jánossal és 17 éves fiával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Ináncson, a Dózsa György úton 2013. november 16-án 23 óra után késsel és lapáttal felfegyverkezve bántalmaztak egy 17 éves helyi fiatalembert. A bejelentést követően a helyszínre kiérkező rendőrök azonosították a támadókat, akiket előállítottak a rendőrkapitányságra.

 

Garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság az abaújszántói 19 éves K. Istvánnal és két fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint az abaújszántói vasútállomáson 2013. november 17-én 16 óra 45 perckor a gyanúsítottak előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy 18 éves makkoshotykai fiatalembert. A bejelentést követően a rendőrök azonosították, elfogták, majd előállították a támadókat a rendőrkapitányságra.

 

Hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást 2013. november 17-én egy-egy esetben a Miskolci, az Encsi és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek