2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

A körzeti megbízott állította meg a trükkös tolvajokat

A rendelkezésre álló információk és a soron kívül bevezetett intézkedések eredményeként a körzeti megbízott járőrtársával fogta el a lopás elkövetésével meggyanúsított férfiakat.
A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrsének körzeti megbízottja 2013. november 13-án 14 óra 40 perckor egy Poroszlón elkövetett bűncselekményről kapott információkat, illetve arról, hogy a feltételezett elkövetők a körzetén haladhatnak át.

 

A körzeti megbízott járőrtársával Ároktőn, a Petőfi utcánál egy földútnál állított fel ellenőrzési pontot, ahol 15 óra 20 perckor feltűnt a keresett személygépkocsi. A rendőrök ellenőrzés alá vonták a járművet és a benne ülő férfiakat.

 

A körzeti megbízott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ utasítása alapján elfogta és a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Füzesabonyi Rendőrkapitányság munkatársainak kiérkezéséig visszatartotta az úgynevezett trükkös tolvajokat, mivel velük szemben a büntetőeljárást a szomszédos megye rendőri szerve folytatja le.

 

A mezőcsáti rendőrök 17 óra 20 perckor a füzesabonyi kollégáknak átadták az elfogott siófoki 23 éves K. Róbertet, a 21 éves B. Tibort, a 20 éves B. Tamást és az 51 éves B. Tibort.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek