2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

St. Martin optimalistának vallja magát

Hallgass Hazait és Sztárportrét!
St. Martin saját bevallása szerint sok mindenben változott az elmúlt évek alatt, most már nem maximalistának vallja magát, hanem optimalistának. Egyre többször kel korán, mert a nagyon jó ötletek, gondolatok ilyenkor élnek benne a legjobban, amiket rögtön papírra is vet.

A tizenkilencedik lemezénél azt gondolta, hogy élete legjobb lemezét írta meg, majd a huszadikat úgy nevezte: életem legjobb lemezének a párja. Most úgy döntött, hogy megadja magát a közönség sokszoros kérésének és egy pánsípos albummal jelentkezik, melynek címe: St. Martin & a Syrinx.

Mivel a koncertjeinek mindig különleges helyszínt választ – legutóbb az Aggteleki Cseppkőbarlang, vagy az Esztergomi vár – a rajongóknak most sem okoz csalódást. A december 28-án, 19 órakor megrendezésre kerülő 20. jubileumi lemezbemutató koncert helyszínéül a Budapesti Kongresszusi Központot választotta, ahová szervezett buszjáratok indulnak különböző vidéki városokból.

Különlegességekben nem lesz hiány, erről szimfonikus zenekar, a Bartók Béla Kamarakórus és az est házigazdája Straub Dezső színművész is gondoskodik.
Természetesen meglepetés vendégek is szép számmal részt vesznek a koncerten, amire a jegyek elővételben már kaphatók.

/Fekete Tímea/


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Ábrahám Edit: „Sosem késő”
„Sosem késő” – akár ez is lehetne Ábrahám Edit mottója. A színésznő hatvan felett sem hagyja el magát, bomba formában van, és nyitott az újdonságokra …

További cikkek