2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

IV. Gazdászos Napok

A gazdaság és a felsőfokú oktatás közötti információáramlás, együttműködés élénkítése érdekében a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara, a Kar Hallgatói Önkormányzata és a MTA Miskolci Területi Bizottsága Közgazdaságtudományi Szakbizottsága 2013. november 1314én Gazdász Szakmai és Tudományos Napokat rendez.
A IV. Szakmai és Tudományos Napok célja egyrészről a gazdasági kihívásoknak, elvárásoknak megfelelő felsőfokú közgazdászképzés segítése, másrészről a Kar szerepének erősítése és tudatosítása a regionális gazdasági fejlődésben, fejlesztésben, az oktatók és a térség gazdasági, társadalmi szereplői körében, a piaci versenyképességének erősítése.
Rendezvényünk első napján a pénzügyi, az ipari és a turisztikai szektor képviselői, valamint „selfmade” vállalkozók az üzleti élet elvárásaival, a sikeres munkavállalótól és vállalkozótól elvárt kompetenciákkal ismertetik meg a hallgatókat; • második napján a gazdasági szféra jeles képviselői, ill. vezető oktatóink közötti szakmai kerekasztal‐beszélgetésre kerül sor, amelynek célja újragondolni a 21. század gazdasági szakemberképzésének súlypontjait, kereteit. Délután a Karon folyó felsőfokú gazdászképzésben használt ügyviteli és döntéstámogató szoftverekről tartunk bemutatót oktatók és az érdeklődők részére.
Vendégeink között köszönthetjük a Magyar Suzuki vezérigazgató‐helyettesét; az OTP, a Budapest, a Raiffeisen, a K&H Bank regionális vezetőit; a Bosch, az Electrolux, az SAP vezető munkatársait, nem utolsó
sorban a HungestHotels Palota igazgatóját. A résztvevőket a munka világára felkészítő előadások, eszmecserék mellett vidám, kikapcsolódást ígérő műsorok várják (stand‐up fellépők, filmvetítés, tombola).

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek