2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Fatolvajt fogtak a készenléti rendőrök

Natura 2000 természetvédelmi területről kivágott, másfél mázsa fát tolt kézikocsiján hazafelé a lopáson tetten ért férfi.

Az észak-magyarországi régió – közte a borsodi térség – közrendjének, közbiztonságának megerősítésére vezényelt Készenléti Rendőrség bevetési egységének munkatársai 2013. november 9-én a Felsőzsolcai Rendőrőrs illetékességi területén láttak el közterületi járőrszolgálatot.
A rendőrök 18 óra 20 perckor Sajóhídvég egyik utcájában intézkedés alá vontak egy 36 éves helyi férfit, aki saját tulajdonú kézikocsiján másfél mázsa fát tolt. Az intézkedés alá vont személy a járőröknek elmondta, hogy a tüzelőnek valót aznap délben vágta ki a Hernád folyó partjáról és tettenérésekor kívánta hazaszállítani. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a tolvaj Natura 2000 természetvédelmi területről vágta ki és tulajdonította el a fát.

A készenléti rendőrök az eltulajdonított értéket, valamint az elkövetéshez használt kézikocsit lefoglalták, az intézkedés alá vont férfit pedig a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya a tulajdon elleni szabálysértés elkövetésén tetten ért, eljárás alá vont személyt gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából őrizetbe vette.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek