2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Utcai adok-kapok

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, mert 2013. november 9-én 20 órakor Tiszakarád egyik utcájában előzetes szóváltást követően három fiatalember tettleg bántalmazta egymást, majd egyikük oldalán további két hozzátartozó is csatlakozott a verekedőkhöz.

A kiérkező rendőrök T. Attila 18 éves, H. István 36 éves, H. László 27 éves helyi lakosokat és a tettlegességben részt vevő két fiatalkorú fiút elfogták és a rendőrkapitányságra előállították.

 

A megye rendőri szervei 2013. november 9-én négy főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A miskolci járőrök egy sajóhídvédi férfivel szemben tulajdon elleni szabálysértés, a sátoraljaújhelyi rendőrök egy alsóberecki lakos ügyében járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés, míg az edelényi egyenruhások két szendrői férfi esetében garázdaság elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást két esetben a Tiszaújvárosi-, és egy további harmadikban a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kockázatos kereskedés
Az építőjáték-készletek iránti kereslet miatt jelentős e termékek internetes csatornákon szerveződő kereskedelme is. Fontos, hogy ha valaki nem megunt…

További cikkek