2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

MLSZ: a kultúrát bünteti, az alkalmatlanságot nem

A Fidesz által kézivezérelt MLSZ fejezze be végre a szurkolók elleni véleményterrorját, melynek részeként ma már nemcsak a nemzeti, de az egyetemes kulturális értékek ellen is harcot indít a stadionokban. Legutóbb épp Diósgyőrben, ahol a Ferencváros elleni mérkőzésen szúrt szemet egy „Sturm und Drang” feliratú molinó. A magyar történelmi jelképek után – úgy tűnik – a XVIII. századi német irodalom nagyjai kerültek célkeresztbe, bár ebből talán csak a német zavarhatta az MLSZ sötét „kultúrforradalmárait”.

Ennek kapcsán szeretnénk felhívni a szövetség figyelmét arra, nem biztos, hogy minden rossz, ami német gyökerű. Egy biztos: a románok elleni 3:0-ás, majd a hollandoktól elszenvedett 8:1-es vereséget követően az MLSZ magát nem büntette meg, nem vonta le a megfelelő következtetéseket. Maradtak azok, akik voltak: szurkolóellenesek, alkalmatlanok és kulturálatlanok.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…