2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Még egyszer varázsolnak Az Illuzionisták

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a tervezettnél eggyel többször lesz látható Az Illuzionisták című szuperprodukció Budapesten. Az Európa-turnéjuk során hazánkba is ellátogató bűvészelőadás képviselőit ugyanis a három esti időpont (november 22., 23., 24.) mellett 24-én, vasárnap egy délutáni idősávban is megtekinthetjük a Syma Csarnokban. Az előadásokra belépőjegyek még válthatóak.

Két évvel ezelőtt két amerikai producer kitalálta, hogy egy csapatba gyűjtik a világban turnézó legtehetségesebb és legsikeresebb mágusokat. Olaszországból, Angliából, New Yorkból és Hollywoodból össze is állt a fantasztikus válogatott és 2012-ben Las Vegasban elkészült Az Illuzionisták című showműsor. A speciális előadásban 7 illuzionista áll a színpadon, hogy aztán a saját közegében és eszközeivel ejtsen ámulatba, s tovább tágítsa a varázslatról alkotott véleményünket.

Az előadók a maguk területein már hatalmas sikereket és díjakat gyűjtöttek be, mire e produkcióba kerültek. Volt, akit a Cirque du Soleil-től, a Disney-től vagy más hollywoodi, vegasi, illetve angol és amerikai tv show-kból sikerült elcsábítani. A 7 illuzionista közt szerepel feltaláló, varázsló, szabadulóművész és mentalista is, akik gyakran az életükkel játszanak a produkció kedvéért. Pengenyelés, gondolatolvasás, kettévágás, ámulatba ejtő lebegések és izgalmas szabadulások mellett számtalan, soha nem látott illúziót ismerhetnek meg a nézők.

A show átviszi a bűvészet műfaját a 21. századba. A 7 illuzionista közt látható Feltaláló, Varázsló, Szabadulóművész és Mentalista is, akik gyakran az életükkel játszanak a produkció kedvéért. Pengenyelés, gondolatolvasás, kettévágás, ámulatba ejtő lebegések és izgalmas szabadulások mellett számtalan, soha nem látott illúziót ismerhetnek meg a nézők. – „A trükköket természetesen nem árulhatjuk el – mondja Dan Sperry, az Antimágus, akit csak úgy emlegetnek, mint Copperfield és Marilyn Manson találkozását –, ezt a showt mindenkinek látnia kell, de úgysem fognak hinni a szemüknek!”


Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek