2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Történet a maffia keserédes öleléséről

Mit képes nyújtani egy férfi, aki nem tud úgy cirógatni, hogy meg ne marna? Talál e kiutat a józan ész, az érzelmek és a körülmények csapdájából? Meddig erősíti egymást szerelem és gyűlölet, és milyen pusztítást végez az efféle harc?
A szélsőséges, egymásnak ellentmondó érzelmek dinamikáját ragadja meg Borsa Brown, A maffia ágyában című kötete, melyet egy leheletnyi érzékiséggel színez tovább.
Suzanne, összeomló életében megjelenik a karakteres és megkapó Massimo. A férfi személyisége azonban új árnyalatokkal gazdagodik, amikor szerelmével Palermóba költöznek. Az érzelmek és az erotikus kalandozások nyújtotta mámor mellett Suzanne életében megjelenik és állandósul a gyűlölet és a félelem. Zaklatott mindennapjaiban gyönyör és gyötrelem követik egymást s  talán maga sem tudja eldönteni mi béklyózza erősebben a férfihoz: Szicília árnyékos oldala vagy saját érzelmei?
Rabul ejti a maffia ölelése, melyből körülményes a szabadulás…
Borsa Brown nem régiben megjelent A maffia ágyában című könyve, mely a megjelenés hetében a Bookline toplistáján, kategóriájában az előkelő hetedik helyen szerepelt, néhány nap alatt olyan elismert szerzőket is maga mögé utasított, mint Nora Roberts vagy Oravecz Nóra. A nem várt sikert egy fiatal, két gyermekes édesanya jegyezheti, a fogadtatás és a mű pedig egyaránt folytatást követel.
Az Álomgyár Kiadó újabb sikerkönyv gyanús története, olyan izgalmas, zárt világba kalauzolja az olvasót, melynek feszültséggel teli részleteit egy fotel biztonságából a legszórakoztatóbb megismerni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…